De ce traiesc?

meaning-of-life

Constat uneori ca totul e simplu, desi e complicat, e usor de trecut prin fapte, se rezolva unele de la sine, fara prea mult efort. Ai bucuria ca e bine, te bucuri de aer, de flori, de arome, si mergi inainte. Curajul de a merge inainte, senin si responsabil, e marea incercare!

Credeai , oare ca va fi usor ?

Drumul, marea „ Calatorie“ e plin de neprevazut.

“Cel care are un DE CE? pentru care sa traiasca poate sa suporte orice”, scria Nietzche, iar Victor Frankl, in cartea “Omul in cautarea sensului vietii” ne spune: “Viata are sens pana la ultima suflare, in orice circumstante, indiferent cat de mizerabile ar fi acestea. De indata ce omul gaseste un sens in viata sa, el se echilibreaza launtric si devine capabil sa faca fata greutatilor vietii si suferintei si sa isi traiasca viata in mod plenar, in profida adversitatilor. Ceea ce conteaza cu adevarat este nu ceea ce asteptam noi de la viata, ci mai de graba ceea ce viata asteapta de la noi. Nu palavrageala si meditatie, ci ACTIUNE justa.

Viata inseamna sa iti asumi responsabilitatea de a gasi raspunsul just la problemele acestea si de a face fata sarcinilor pe care ti le traseaza”.